Latest Blog

geille kut jonge kale kutjes

Deze zomer wil je maar één ding, of eigenlijk: En dat is een keuze moeten maken tussen dat badpak dat jouw rondingen ondersteunt en die bikini die dat niet doet, maar je in feite veel mooier vindt. De liefde tussen Tess Milne en de muffin was éven bekoeld, maar is nu weer volledig terug.

Om dat te vieren bedacht ze een ontbijtrecept dat barst van de liefde en blauwe bessen natuurlijk. Als ik het verhaal niet zelf had geschreven, dan had ik het nummer direct gekocht. Vroeger was het een klus om potloodventer te zijn, tegenwoordig neem je gewoon een account op Twitter. De afgelopen maanden was er één woord in mijn vocabulaire dat met kop en schouders uitstak Wat is het toch heerlijk dat je tegenwoordig je leven kunt terugvinden op Facebook. Facebook reacties 0 Reacties 0. Kate Winslet krijgt deze week een vallei-orgasme cadeau Schrijfster en orgasme-orakel Marleen Janssen geeft een virtueel vallei-orgasme cadeau aan een internationale ster die wel wat relatieadvies kan gebruiken.

Mevrouw Berlusconi krijgt deze week een vallei-orgasme cadeau Schrijfster en orgasme-orakel Marleen Janssen geeft een virtueel vallei-orgasme cadeau aan een internationale ster die wel wat relatieadvies kan gebruiken. Bridget Jones krijgt deze week een vallei-orgasme cadeau Schrijfster en orgasme-orakel Marleen Janssen geeft een virtueel vallei-orgasme cadeau aan een internationale ster die wel wat relatieadvies kan gebruiken. Advertorial De nieuwe badlijn van Freya is een borst partij prettig voor vrouwen met 'n grote boezem Deze zomer wil je maar één ding, of eigenlijk: Gwyneth Paltrow krijgt deze week een vallei-orgasme cadeau Schrijfster en orgasme-orakel Marleen Janssen geeft een virtueel vallei-orgasme cadeau aan een internationale ster die wel wat relatieadvies kan gebruiken.

Lady Gaga krijgt deze week een vallei-orgasme cadeau Schrijfster en orgasme-orakel Marleen Janssen geeft een virtueel vallei-orgasme cadeau aan een internationale ster die wel wat relatieadvies kan gebruiken.

Brigitte Bardot krijgt deze week een vallei-orgasme cadeau Schrijfster en orgasme-orakel Marleen Janssen geeft een virtueel vallei-orgasme cadeau aan een internationale ster die wel wat relatieadvies kan gebruiken. Madonna krijgt deze week een vallei-orgasme cadeau Schrijfster en orgasme-orakel Marleen Janssen geeft een virtueel vallei-orgasme cadeau aan een internationale ster die wel wat relatieadvies kan gebruiken.

Advertorial Tess Milne houdt weer van muffins en dat viert ze met dít ontbijtrecept De liefde tussen Tess Milne en de muffin was éven bekoeld, maar is nu weer volledig terug. Khloé Kardashian krijgt deze week een vallei-orgasme cadeau Schrijfster en orgasme-orakel Marleen Janssen geeft een virtueel vallei-orgasme cadeau aan een internationale ster die wel wat relatieadvies kan gebruiken.

Cameron Diaz krijgt deze week een vallei-orgasme cadeau Schrijfster en orgasme-orakel Marleen Janssen geeft een virtueel vallei-orgasme cadeau aan een internationale ster die wel wat relatieadvies kan gebruiken.

Katy Perry krijgt deze week een vallei-orgasme cadeau Schrijfster en orgasme-orakel Marleen Janssen geeft een virtueel vallei-orgasme cadeau aan een internationale ster die wel wat relatieadvies kan gebruiken.

Eefje heeft kanker en kan immuuntherapie niet betalen: Hun eigen pinguïns struinen voorgaande wetende met Big Shoppers de winkels af op zoek naar westerse merkkleding. Oh, en onderschat de Syrische vrouwen niet. In de meeste gebieden heb je nog de echte, originele hamams.

Er wordt de hele dag gepoedeld, gegeten, ondergoed gepast, gerookt, betast, en bovenal geroddeld over De Man. Elke piemelsoort wordt er in geuren en kleuren besproken en als je klein geschapen bent, geloof maar dat iedere vrouw uit de omgeving dit weet. Mannen worden als noodzakelijke sukkels gezien die je financieel zoveel mogelijk moet leegzuigen.

Excuses voor het taalgebruik. Tussen deze weelderige vrouwenlichamen lopen de kinderen naakt en onbevangen tot hun 12e rond, hangen nog aan de borst of spelen verstoppertje.

Lichamen worden er met trots gedragen en aan de lingerieshow doen alle leeftijden mee. Of je nou jaar oud bent of kilo weegt, schaamteloos dartelen ze rond als een opgetutte kerstboom. Het is eigenlijk een zelfbewuste orgie van alle soorten vrouwenlichamen; dik, dun, lang, klein, jong en oud. Mevrouw Dresselhuys zou dit echt niet aankunnen. Wie op de markten van Damascus en andere stadjes rondstruint, komt dan ook ongekend veel kramen tegen met de meest sexy vrouwenlingerie.

En dan bedoelen we niet die saaie en strakke Christine Le Duc-anorexiasetjes, maar uitzinnige, bizarre, uitgedoste lingerie van een ongekende schoonheid. Gesluierd of niet, alle vrouwen staan als bezetenen in de bakken te graaien. Van konijntje tot kerstboom. Of je nou 2 meter bij 10 centimeter bent, of een tonnetje, het ligt er gewoon op de plank. Dat zie ik hier in Nederland niet.

En sorry heren, deze lingerie is niet alleen voor ons, maar vooral iets voor de dames onder elkaar. De grootste bedreiging van deze vrouwencultuur is niet de Islam, maar de toenemende welvaart en de daarbij behorende introductie van de badkamer in huis en de westerse beeldcultuur. De Westerse beeldcultuur bedreigt de vleselijke en vrouwelijke solidariteit en pusht de vrouw van een weelderige hedonist naar een sportieve, concurrerende bitch.

Er geldt dan ook, hoe rijker, hoe meer bedekking. Buiten het feit dat ik gezichtsbedekking lelijk vind en ik een tegenstander ben van religieuze uitingen in de publieke ruimte, is de bedekking van een gezicht simpelweg een ongepaste en asociale manier van bejegenen en begluren. Eigenlijk net als bij zonnebrillen, waarbij je niet weet of iemand je nou aankijkt of misschien naar je kruis zit te gluren. Nu heb je bij zonnebrillen nog de mogelijkheid contact te maken met de rest van het gezicht.

Maar die mogelijkheid word je bij een totale gezichtsbedekking ontnomen. Een anonieme levende webcam die je volgt en beoordeelt, zonder te weten wie er achter zit of wat zijn of haar motieven of reacties zijn. Terwijl jij met je naakte gezicht bereid bent tot kwetsbaarheid, weigert de andere kant ook maar iets te laten zien. Je krijgt er een erg onaangenaam en onbehaaglijk gevoel bij.

Er is echter nòg een vorm van gezichtsbedekking die steeds vaker voorkomt en een overtreffende trap is van de ongelijkheid in contact.

Noem het de Westerse gezichtsbedekking, oftewel, de gezichtsverbouwing. Ook hier kijk je tegen een façade aan die bijna niet meer te lezen is gekeken naar emoties of te beoordelen op rijpheid, wijsheid en leeftijd. Is de Arabische Burka nog religieus geïnspireerd altijd makkelijk om tegen aan te trappen , westerse vrouwen laten zich inspireren door een vaag schoonheidsideaal van celebs en hun achterlijke blaadjes.

Het vrouwengezicht als handelsobject, waar verdienen natuurlijk gemakkelijker wordt als iedereen dezelfde smaak krijgt opgedrongen. Noem het de Elle-look. Er zijn zeker overeenkomsten met de Arabische gezichtsbedekking, want hier loopt een duidelijke parallel met geld. Hoe meer poet, hoe meer het gezicht verbasterd en gemolesteerd wordt. Ook hier komt dit gedrag van BEWUST gekozen minderwaardigheid naar de man toe voort uit groepsdrang van met name vrouwen onderling.

Een Nederlandse vrouw die haar gezicht laat verbouwen staat op dat punt op een lijn met de rijke zwartjurken in het Midden-Oosten. Zelf moet ik er trouwens niet aan denken om, na een hele dag in de bouwmaterialen gezeten te hebben, ‘s nachts nog steeds met mijn handen in de siliconen te moeten wroeten.

En als ik mijn vrienden er naar vraag, dan willen ze allemaal “ The Real Thing ”. Maar net als bij de Arabische gezichtsbedekking is er die ongelijkheid in menselijk contact. Een siliconensluier maakt mij onzeker en breng me in verwarring over wie ik eigenlijk voor me heb. Een depressieve Burka die een triest verhaal vertelt, is net zo onwezenlijk en ongeloofwaardig als een verbouwd gezicht waarbij de hoeken van de mond als een eeuwige glimlach tegen de neus staan geparkeerd.

Of een ouderdom-zonder-rimpel, die mij een verhaal vertelt over iets dat 50 jaar geleden is gebeurd. Je krijgt er een onbehaaglijke gevoel van, waarbij een gelijkwaardig, menselijk contact onmogelijk is. En net als in de Moslimwereld is er een veelheid aan gradaties.

De lichtste vorm van een doekje achter op je hoofd tegenover wat rimpeltjes laten weglaseren of de extreemste vorm van het wegsnijden van de clitoris tegenover het weghalen van stukken schaamlip. En hier zit een zee van bedekkingsvormen tussen. Eigenlijk is de Westerse gezichtsverbouwing een ergere vorm dan de Islamitische gezichtsbedekking, omdat deze veel onduidelijker is en lastiger te bestrijden. Het monster waar je tegen vecht is veelkoppiger, massaler en in alle holen en gaten van de samenleving gepenetreerd.

De groeihonger van de westerse gezichtsbedekking is onverzadigbaar. Het zou mij niet verbazen als binnen enkele jaren de Sociale Dienst een herverbouwing adviseert om de kansen op de arbeidsmarkt voor hun cliënt te vergroten. En mannen, pas op! Binnen enkele jaren moeten ook wij aan de Burka. Geloof maar niet dat die cadeaubon voor dat bezoekje aan de beautysalon geheel zonder consequenties zal blijven.

De grenzen zullen opgeschoven worden, al proberen we natuurlijk stand te houden in Dwazenland. Een ander verschil met de Arabische burka is dat deze een stuk doek is dat je kunt afdoen.

Een plastic gezicht is voor het leven. Het proces is praktisch onomkeerbaar en er is geen vluchtoord meer. Zelfs op de intiemste momenten en plekken ben je niet meer in staat om jezelf te zien zoals je geschapen bent. Je bent jezelf kwijt of jezelf vergeten. Een getralied keurslijf voor het leven. Over lichamelijke integriteit gesproken! Een Arabische gezichtsbedekker kan in ieder geval nog tussen vier muren en in een hamam tekeer gaan en is daarmee veel vrijer en geëmancipeerder dan de Westerse gezichtsbedekker.

Ondanks dat de Arabische gezichtsbedekking in Nederland nauwelijks voorkomt, roept deze veel meer weerstand op dan de gezichtsverbouwing in het westen. En met wat afstand is een afrukbaar doekje toch minder ernstig dan opgepompte lippen, strak getrokken oogleden, gehakte neuzen, weggespoten rimpels, gepofte wangen, ingedeukte kinnen of nog lager, neptieten, anorexiabuiken of dwergschaamlippen.

Waarschijnlijk vinden we dit alles een stuk minder verachtelijk, omdat het doel van de westerse sluier zo prachtig overeenkomt met ons droombeeld van de jonge, zelfbewuste en krachtige vrouw die eigen beslissingen neemt. Een aan jeugdigheid gekoppelde vrijheid en individualiteit als een onhaalbaar Utopia met ouderdom en verval als spelbreker. Een Utopia waaraan men zijn macht en identiteit binnen zijn zwaar concurrerende groep ontleent. Een Utopia dat succes en geluk garandeert.

Een Utopia dat geen doel meer is, maar dat men onderdanig en ten koste van alles dient. De vrouw als slaaf geketend aan haar eigen Elle -droom. Een egocentrische droom van jong, krachtig, vruchtbaar en knap. Een droom die op het moment dat je een kwart van je leven erop hebt zitten, krampachtig nog 20 jaar in stand wordt gehouden, waarna je vervolgens als vrouw nog 40 jaar onderdanig en vol lichamelijke schaamte je leven moet uitzitten in een maatschappij waar je lichamelijk bent afgeschreven voordat je de helft van je leven erop hebt zitten.

De plastische chirurgie dient uitstel van executie en maakt veel vrouwen volkomen belachelijk. Ze zouden kunnen leren van de vrouwen in de Syrische haman die, ondanks de sterke onderdrukkende patriarchale en religieuze verhoudingen, hun lichamelijke integriteit door alle leeftijden heen en met een gezonde solidariteit, hebben weten te behouden.

Een vrouwencultuur waar een oud lijf meer respect oproept voor wat het heeft meegemaakt, dan het saaie, puberale gedartel van een kind met ontspruitende, strakke borstjes. Een naaktheid zonder schaam, zonder visgraatverlangens, zonder Vivit -slank of zelfkastijding tijdens de spinninguurtjes. Kunstenmaker Frans Smeets houdt van nestbevuiling en heeft een kunstwerk over de kunstwereld gemaakt. Nog een masker dat ik als vervreemdend ervaar: Nu zijn Perzen verre van Arabieren, maar er wonen in Perzië toch aardig wat vrouwen die een niqaab dragen.

Desondanks staat Perzië internationaal bekend om de vele neuscorrecties die worden uitgevoerd. En dat zal vast niet de enige, veelvuldig uitgevoerde cosmetische ingreep zijn. Het lijkt er nu net op alsof al die vrouwen in bijvoorbeeld Perzië het zo fijn vinden om een niqaab te dragen.

Voor veel van deze vrouwen is het echter geen enkele keuze. Ze moeten, van hun man, dorp of nog vaker van hun schoonfamilie. Tegelijkertijd wordt er een karikatuur gemaakt van cosmetische ingrepen in het Westen. En daar word je niet vrolijk van. Een ooglidcorrectie, verwijderen van hangend weefsel in de hals, een kinimplantaat, verwijderen van overtollige huid na fors afvallen, kunnen echt tot prachtige resultaten leiden.

Plus uiteraard gezichtsherstel na ongelukken. Ook voor cosmetische chirurgie geldt dus gewoon: Wat het roddelen in hamams betreft, dat lijkt me nu niet echt positief. De roddelcultuur in het Midden-Oosten is verschrikkelijk. Syrische vrouwen zullen vermoedelijk net als alle vrouwen, meer over elkaar dan over mannen roddelen. Bijvoorbeeld dat een vrouw geen niqaab draagt en dus promiscue is.

Of dat een vrouw heeft staan praten met een andere man. Vermoedelijk is dit stukje "Eigenlijk is de Westerse gezichtsverbouwing een ergere vorm dan de Islamitische gezichtsbedekking, omdat deze veel onduidelijker is en lastiger te bestrijden. Alsof iemand met ontbrekende tanden aan te raden naar de tandarts te gaan, te vergelijken is met de onmogelijkheid om eens een keer geen niqaab te dragen.

En het gedachtegoed wat achter de niqaab steekt. Zeer naief om die vergelijking te maken. Oh, en meneer Smeets, wees eens trots op uw eigen cultuur. Om Rita Verdonk te citeren: Volgens mij ziet u wel wat in een harem, met dartele ontspruitende borstjes en vlees waar leven en ervaring inzit.

En bent u daar dan alleen of …? Het grootste ideaal was om weg te komen uit eigen land ,en om meer van een toekomst op te bouwen in een ,noem het westers paradijs. Tot op de dag van vandaag ,met uitzondering van rijke [tijdelijk] olie landen,zijn de meeste letterlijk achter gebleven gebieden. Om nu de levensstijl van de upper class in die olie landen te vergelijken met de probeersels van de niet Islamitische mens [vaak loonslaven]om zich mooier te maken als ,er is geen verschil ,klinkt dat knap achterlijk.

Dat laatste is terreur, waar elk weldenkend mens tegen in opkomst komt ,vooral tegen de bron. Dan kom je niet met conclusies ,zoals neergezet in je artikel. In het Nederland van 50 jaar geleden werd dat ;zo de wind waait ,waait m,n jasje; genoemd. Wat geen compliment was,eerder andersom. Frans Smeets ik volg jouw stukjes altijd met veel interesse, maar ik ben het nu niet helemaal met je eens. Ik vind dat de vergelijking tussen burqa en gezichtsverbouwing niet opgaat.

Tenzij jij meent dat het allebei niet altijd flatteert. Allereerst is het bedekken van de islamitische vrouw om nieuwsgierige blikken van veemde mannen te ontmoedigen en hen de mannen, het eigenlijke zwakke geslacht; niet in verzoeking te brengen. Het uit de hand gelopen schoonheidsideaal van de Westerse vrouw is met name te wijten aan de druk vanuit de media die d. Maar zolang de Elle vrouw in controle is en het resultaat haar uiterlijk ten goede komt geeft het status. Dat de hamam er is omdat de mensen thuis geen badkamer hebben is onwaar.

Voor een enkeling misschien wel. Ik ben opgegroeid in een huis met 2 badkamers en een douche desondanks gingen wij naar het badhuis. Behalve dat het een sociale ontmoetingsplek is is de badkamer thuis niet geschikt voor een echte rituele reiniging of voor iemand zoals ondergetekende een plaats waar je je geestelijk en fysiek kan ontdoen van vuil en stress.

Alleen al de hoge temperatuur van de hamam is al niet haalbaar thuis en een must voor het weken in de olijfzeep en het scrubben naderhand. Dus niet het beeld waar meisjes zich hier aan spiegelen doordat ze glossy magazines inkijken met doorgeslagen popidolen en graatmagere modellen.

Ook in Arabische en islamitische landen krijgt de media steeds meer vat op meisjes en vrouwen. De dagelijkse Soaps die door vrouwen verslonden worden en de videoclips die menig woonkamer vullen hebben ook een onrealistisch schoonheidsideaal in menig huishouden teweeg gebracht wat alleen nog haalbaar is d. Ook ben ik het niet met je eens dat chirurgische ingrepen alleen voor de rich zijn. Ze komen heus uit alle lagen van de bevolking. Dat de vrouwen van lichte zeden hun bestaansrecht in Syrie danken aan de luie vrouw vind ik wel heel erg kort door de bocht.

Zou het dan kunnen zijn dat de vrouw van lichte zeden over de gehele wereld bij de gratie bestaat van de mannen die thuis of elders niet aan hun trekken komen? Sorry herstel; Behalve dat de hamam een sociale ontmoetingsplek is de badkamer thuis etc………. Sabian, Ik kom op veel plekken in Nederland en ik kom ze toch echt weinig tegen. Heb vorige week drie dagen in de baarsjes amsterdam geslapen en ben er welgeteld 0 gezien.

Misschien hangt er een sluier voor je ogen. Verder is de tijd dat "stadsproblemen" bestonden al lang voorbij. Heel Nederland is een stadsprobleem. Ik denk dat een plattelandsbewoner anno op meer plekken in Nederland komt dan een stadsbewoner die zijn stadsgrenzen niet uitkomt. Verder is die gebidsaanpassing in de praktijk een "verplichting". Trouwens nog wel eens kinderen met flaporen gezien. Verder zou ik niet weten wat mijn cultuur is? Met zijn allen op zondag naar de Ikea?

En of ik het meen. Is die mening dan verboden? Het enige waar ik niets in zie is onderdrukking en machtsongelijkheid. Dat klopt misschien in Iran maar in de meer gematigde Islamistische landen en ook in de baarsjes geeft het status van kuisheid.

Een arrogante pretentie die trouwens bestreden dient te worden. Laila ik ben met de fiets door Syrie gegaan en dan kom je in de middelgrote plaatsen en dorpen. En daar hebben de mensen alleen nog een Haman. Dat heb ik niet gezegd en in ieder geval niet bedoeld. Snap je reactie even niet. De Ellevrouw bedekt maar 20 procent van levensduur. En trouwens kunnen we ook nog zelf denken en smaak ontwikkelen.

Verder heb ik niet het gevoel dat je reactie zoveel verschilt van wat ik bedoelde. Ik weet dat vergelijkingen altijd mank gaan maar soms is het wel eens goed om aan onze eigen ketenen te trekken. Heeft iemand gisteren gekeken naar Naema Tahir in Zomergasten? Zij wist een en ander heel goed te verwoorden inzake de hoofddoek, de chador en de burka. Zelf heeft ze vanaf haar dertiende een paar jaar in Pakistan gewoond waar haar ouders vandaan komen en moest daar, na die eerste dertien jaar in Engeland en Nederland te hebben gewoond, vanuit het niets gesluierd over straat.

Ze beschreef hoe lastig het was om onder een chador met je armen stijf langs het lichaam te moeten lopen. Zelfs het maken van oogcontact met een man is strafbaar. Ze vertelde over hoe Pakistaanse vrouwen dat oogcontact met een kleine schijnbeweging toch tot stand weten te brengen, zonder dat het meteen opvalt. Ze waarschuwt meisjes en vrouwen in NL dan ook om heel goed na te denken over hun keuze om de hoofddoek vrijwillig te dragen.

Ze maken zich onbenaderbaar, scheppen een zekere afstand, maar omarmen tegelijkertijd bepaalde westerse vrijheden. Daar waar ze andere vrijheden weer afkeuren. Verwarrend dus voor haar autochtone omgeving, die deze zelfde verwarring en onbegrip niet uit mag spreken.

Verwarring alom, en veel gewijs naar hun hoofdbedekking, maar Naema durft ze te vragen of hun hoofddoek misschien betekent dat de dames twijfelen of ze wel een goede moslim zijn, en door het dragen van een hoofddoek die twijfel vooral bij zichzelf willen wegnemen. Naema IS moslim, maar durft te be twijfelen. Ik heb genoten van deze zeer intelligente, welbespraakte en bloedmooie vrouw.

Je zou bijna denken dat dit heerschap onderdrukking verheerlijkt. En dat met een vleugje Rousseau. Ik was een tijdje terug in Calgary. Een enorme stad, paar keer Amsterdam daar heb ik wel 30 nachtjes geslapen. De eerste 7 nachtjes was een zus van mij er ook en die constateerde na die week geen enkele politieagent gezien te hebben. In jouw scherpe visie kunnen we constateren dat er vrijwel geen politieagenten bestaan in Canada.

Dus, als ik je verhaal goed begrijp, heb je het als syrische vrouw helemaal gemaakt als je gesluierd bent. Want, je behoort tot de elite, je wordt onderhouden en kan naar de haman.

Waar je zacht en knuffelig van wordt. Maar gewoon, een hoog opgeleide syrische vrouw. Mijn keuzes als europese vrouw zijn ingegeven door meerdere mogelijkheden. En ik mag ook nee zeggen. Dat de media impact heeft vind ik van een andere orde, aangezien er mediavrijheid is en ik mij op verschillende manieren mag uiten. Een burka is een saai ding en dat er geile fantasien over gaan, zegt meer over de fantast dan de realiteit.

Grote varieteit aan lijven. Ook een transgender naakt gezien, ietwat verwarrend. Wel boeiend die verscheidenheid aan uitdrukkingsvormen. Kan er niets anders van bakken. In mijn ogen heb je het ook niet gemaakt als je gesluierd bent. Het was gewoon in Syrie een teken van welvaart. En even voor de duidelijkheid. Ik vind het triest dat een haman een vluchtoord moet zijn voor naaktheid. Het is zo typisch van de eenzijdige discussie over gezichtsbedekkers dat we vergeten dat we er zelf op een slinkse wijze ook mee bezig zijn.

Bij enige relativering wordt je direkt in een hokje geplaatst. Vind dat wel erg gemakkelijk. Ik heb respekt voor zo,n vrouw. Maar zo kun je de film van Bergman over schaamlipverkleining ook in Syrie tonen. Dan springen ze weer vrijwillig terug in hun tenten. En ja je mag ook Nee zeggen. Maar als iedere vrouw dit doet, dan is de dwingendheid zo groot dat je je kunt afvragen of je nee kunt zeggen.

Ga maar eens uit overtuiging ongeschoren op het strand liggen. Moet je eens merken hoe dwingend sociale druk kan zijn en hoe vrij catootje is om nee te zeggen.

Je mogelijkheden als vrouw zijn inderdaad door meerdere mogelijkheden ingegeven. Maar owee als je buiten het keurslijf van die mogelijkheden gaat.

Verdomd interessant, prikkelend stuk. Misschien moet je het verbouwen van lichaam en gezicht ook als een uiting van religiositeit zien, met De Onvergankelijke Jeugd als God. Jezus smeets, natuurlijk zitten we hier ook in een aquarium, maar je bent appels met peren aan het vergelijken.

Als ik GEEN schaamlipcorrectie neem, staat niet direct mijn vrijheid op het spel of krijg ik die baan niet of word ik op een andere manier onder druk gezet om het toch te doen.

Hoor ik bij een elite als ik het doe? Jezelf verfraaien is zo menselijk en dierlijk en leuk. Er zijn overal mensen die een hype volgen of iets willen volgen. Dat vind ik oppervlakkiger dan een religieuze regelgeving die dwingt. Ik ben erg gesteld op die oppervlakkige dwingelarij. Er is niemand die tegen mij zegt dat god vind dat ik een ander kutje moet nemen. Omdat iets kan hoef je het nog niet te doen. Beauty is in the eye.. Op basis van waarvan doe je deze uitspraak?

Ik kan geen krant openslaan of discussieprogramma volgen of er zitten wel mensen kritiek te leveren op van alles en nog wat. Noem het en er zijn kritische meningen over. Zelfkritiek is in dit land wellicht de enige niet-bekritiseerde constante in de hele journalistiek.

In Nederland is alles vrijwel bekritiseerbaar. Zolang het medisch verantwoord is, is er niets mis met vrouwen van 40 die mooie strakke borsten willen of wat rimpels willen wegwerken. Menig onderzoek heeft uitgewezen dat de betreffende vrouwen zich na afloop gelukkiger voelen en zover het mij bekend wordt niemand daartoe verplicht.

Het is juist heel natuurlijk, ik zou bijna stellen gezond, dat een vrouw haar schoonheid koestert of tegen verval wil wapenen. Daarmee maken ze zich in het geheel niet belachelijk. Ik vind de hogepriesters van het "doe maar normaal dan ben je al gek genoeg"-credo veel belachelijker — Waar bemoeien ze zich mee?

Trouwens, als doorleefde koppen veel respect krijgen van de Syrische samenleving — het zal best — dan weet ik niet goed wat Nederlandse vrouwen daarvan zouden kunnen leren.

Het klinkt een beetje reactionair, als ik eerlijk ben. Schumacher en de hometrainer? In Syrië zal dat inderdaad de dagelijkse realiteit zijn voor veel vrouwen, maar een echte keuze hebben ze daar volgens mij niet. De tijd gaat vooruit Frans en soms brengt die, voor sommigen althans, onaangename dingen met zich mee. Ik ben van middelbare leeftijd en zie er ERG goed uit, vind ik. Geen plastische chirurgie, misschien later.

Zij is wat achterlijk, vind je niet, dat ze niet weet dat ze daar wat aan kan doen, bedoel ik?! Voor alle vrolijke vrienden die geen enkel gevaar zien in die mooie levensovertuiging hier een verslag van hoe dat er uit ziet als de moslims het voor het zeggen hebben, volgens sommigen vergelijkbaar met de "dwang" om er onrealistisch perfect uit te willen zien.

De islamisering van Indonesië neemt hand over hand toe. Dat vergroot religieuze tegenstellingen en beperkt vrijheden van de mensen. Overal rukt de sharia islamitische wetgeving op.

Een reportage uit Tangerang, een voorstad van de Indonesische hoofdstad Jakarta. Het wordt gevolgd door 99 affiches met daarop de evenzovele Arabische namen van Allah. In deze voorstad van Jakarta geldt de islamitische wetgeving sharia. De stad fungeert als een voorbeeld voor veel Indonesiërs. Het land heeft al de grootste moslimgemeenschap ter wereld: De behoefte aan islamitische wet- en regelgeving stijgt. Uit een recente enquête blijkt dat niet alleen 52 procent voor invoering van de sharia is, maar ook dat veertig procent van de Indonesiërs staat achter lijfstraffen als het afhakken van de hand van dieven.

Daarnaast vindt 45 procent dat het dragen van een hoofddoek verplicht moet zijn. Wereldwijd zijn er verschillende interpretaties van de religieuze wetgeving.

Dat veertig procent het afhakken van handen ondersteunt, vindt zij wel verontrustend, maar dat wijst volgens haar vooral op een algehele ontevredenheid met het Indonesische rechtssysteem. In meer dan vijftig Indonesische districten geldt de sharia gedeeltelijk. Atjeh is de enige provincie waarin de islamitische wetgeving volledig is ingevoerd. Het dragen van een hoofddoek is daar verplicht.

Ongetrouwd samenzijn kan worden gestraft met stokslagen. Niet knuffelen Voor de stad Tangerang betekent het dat er niet mag worden gezoend of geknuffeld op straat, dat het drinken van alcohol verboden is, net als het uitoefenen van prostitutie.

Geille kut jonge kale kutjes

: Geille kut jonge kale kutjes

GRATIS ZEX GEILE LOESJE 681
MEISJE PIJPT OPA VROUW TREKT MAN AF Geloof maar niet dat die cadeaubon voor dat bezoekje aan de beautysalon geheel zonder consequenties zal blijven. Wat ook voor de deur staat? Een goeie loodgieter is voor mij waardevoller dan een presentator en is het een talent als je van een scherm alles opleest wat een redactie heeft verzonnen. Als hij echt gewaagd en provocerend wil zijn, moet hij hier eens tonen dat het vrouwelijk lichaam ondanks of dank zij lichamelijke inperfectie toch mooi zijn. Deze advertentienetwerken verkopen ook advertentieruimte aan andere partijen.
Kutvocht bungelende tieten Verder plaatst Peter de foto,s. Deze koeien zitten vandaag weer bij de telefoon: Als het kunst is, is het chic genoeg voor de openbare ruimte. Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Het lijkt me dat hij gewoon oprechte reacties wil en dit is wat er bij mij naar bovenkwam. Als ik het verhaal niet zelf had geschreven, dan had ik het nummer direct gekocht.
Geille kut jonge kale kutjes Grote dildo in kut prive ontvangst overijssel
Snoeihard geneukt lekker gratis adverteren Is de Arabische Burka nog religieus geïnspireerd altijd makkelijk om tegen aan te trappenwesterse vrouwen laten zich inspireren door een vaag schoonheidsideaal van celebs en hun achterlijke blaadjes. Zoals Rafaels beroemde Drie Gratiën uit Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Sabian, Ik kom op veel plekken in Nederland en ik kom ze toch echt weinig tegen. Net als die vieze onbeschofte reclame over dit onderwerp vroeg in de avond wanneer de kinderen kijken.
GAY MASSAGE DEN BOSCH SLAVIN TE HUUR Een Utopia dat geen doel meer is, maar dat men onderdanig en ten koste van alles dient. Daarnaast vindt 45 procent dat het dragen van een hoofddoek verplicht moet zijn. Zijn stuk heeft een andere bedoeling. En mijn andere reactie: Na tienen gaat ze überhaupt niet meer de straat op. Op 11 08 schreef Tarak: Een arrogante pretentie die trouwens bestreden dient te worden.

Geille kut jonge kale kutjes